Creveti in sos de portocale

de Bya Ralu in Fructe de mare, 7 Iun 2013 | 10696 vizualizari

 

O reteta super super super buna!Sunt mortali cu sosul asta,as mai fi mancat 3 kg:)))))

 

INGREDIENTE

  • 250 g-300 g creveti
  • 100 ml suc de portocale
  • 50 g unt
  • sare/piper/curcuma/busuioc
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in sos de portocale:

Crevetii se curata de cap,se clatesc bine si se pun intr-un castron la marinat.Stropim cu ulei de masline,vin alb,sare,piper si curcuma pentru 30 minute.

Punem crevetii la prajit in sosul lasat de la marinat  si ii lasam pe ambele parti cateva minute.Adaugam untul,busuiocul,sucul de portocale si usturoiul taiat feliute.

Se lasa pe foc circa 5 minute.

Se servesc cu mujdei de usturoi cu marar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sos dulce- acrisor si cus-cus